Zašto angažovati punomoćnika

Korišćenje platforme „e-aukcije“ zahteva poznavanje propisa iz oblasti izvršnog postupka ali i izvestan nivo „tehnološke pismenosti“ što daje realnu prednost učesniku koji ima ova znanja. Mi Vam nudimo pomoć iskusnih pravnika koji su specijalizovani za ove poslove. Pravo da učestvuju u elektronskom nadmetanju imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica koja ispunjavaju zakonske uslove, lično ili preko punomoćnika što je naša preporuka. Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi svih nedoumica koje imate.

 

Za slučaj da Vam treba stručna pomoć, u vezi e-aukcije (elektronske licitacije) ili imate potrebu za pravnim savetom u vezi primene Zakona o izvršenju i obezbeđenju, ili jednostavno ne želite da se stresirate sa svim aspektima aukcije od kojih neki, kao što je tehnički aspekt, zaista umeju biti opterećujući, mi Vam stojimo na raspolaganju.

 

U skladu sa dogovorom, naša usluga može obuhvatiti mnogo više od samog zastupanja na aukciji. Možemo Vam pomoći u vezi celokupnog izvršnog postupka pa i pre toga, postupka pred sudom kako bi se došlo u fazu izvršenja. Isto tako, pomoći ćemo Vam i ako ste samo u potrazi za željenom nekretninom, vozilom ili nekom drugom vrednjom stvari koja može biti predmet e-aukcije ili se već nudi na istoj. Vaše je samo da nam kažete šta želite a naše da pronađemo rešenje i završimo posao. Naš stručni tom čine pravnici sa višegdišnjim iskustvom u oblasti primene izvršnog sudskog postupka, prometa nekretnina i javnih prodaja, koji mogu kvalitetno odgovoriti na svaki profesionalni izazov koji stavite pred njih.

 

Zakažite svoj prvi besplatan sastanak na kom ćemo zajedno proučiti Vaš pravni problem i pronaći optimalno rešenje!